O nama

O NAMA

S4 GloSec Globalna bezbednost doo je privredno društvo specijalizovano za obavljanje poslova iz domena bezbednosti i kriznog menadžmenta.

Iz domena bezbednosti, pokrivamo širok spektar usluga bezbednosnog konsaltinga:

  1. Zaštita lica, imovine i poslovanja (privatno obezbeđenje)
  2. Smanjenje rizika od katastrofa i upravljanje vanrednim situacijama
  3. Bezbednost i zdravlje na radu
  4. Upravljanje kontinuitetom poslovanja
  5. Upravljanje rizikom u različitim oblastima
  6. Bezbednost informacija
  7. Edukacije

Privredno društvo poseduje sve neophodne licence za obavljanje poslova bezbednosti. Posebno ističemo specijalizaciju u oblasti zaštite lica, imovine i poslovanja i smanjenja rizika od katastofa i upravljanja vanrednim situacijama.

Ekspertski tim privrednog društva je posvećen kvalitetu i međusobnom uvažavanju, sa ciljem efikasnog i efektivnog rešavanja bezbednosnih problema u organizacijama.

Naročito ističemo element savetovanja. Komunikacija sa klijentima je od prvorazrednog značaja i u tom smislu se može dobiti pomoć naših eksperata iz različitih oblasti bezbednosti. Cilj savetovališta je pre svega upoznavanje klijenata sa zakonskim obavezama kako bi se izbegle kazne,ali i stvaranje uslova za izgradnju sistema bezbednosti u organizacijama.

Imajući u vidu  da svaka organizacija ima potrebu za razvojem podmlatka, usvojili smo program studentske prakse. Na ovaj način se na najbolji način uspostavlja veza između formalnog vaspitno obrazovnog sistema i privrede. Eksperti S4 GloSec Globalna bezbednost doo na najbolji način, metodološki ujedančen i osmišljen, prenose znanja neophodna budućim menadžerima u različitim oblastima.

S4 GloSec Globalna bezbednost doo ima razvijenu izdavačku delatnost. Prateći potrebe tržišta trudimo se da novim izdanjima priručnika i ostale literature omogućimo dostupnost informacija svima zainteresovanim klijentima.

Posebnu vrednost ima GloSec Akademija. Kroz širok spektar ponuđenih obuka, treninga i usavršavanja pratimo zahteve tržišta i potreba različitih organizacija i shodno tome i razvijamo planove i programe edukacija. S4 GloSec Globalna bezbednost doo predstavlja lidera u republici Srbiji i regionu po kvalitetu obuka iz domena poslova bezbednosti, timskog rada, kvaliteta, kontinuiteta poslovanja, isl.

Privredno društvo aktivno učestvuje u radu komisije A292 Bezbednost i otpornost, Instituta za standardizaciju Srbije. Eksperti privrednog društva su se posebno istakli u izradi nacionalnog standarda za procenu rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja.

Težeći ka savremenosti i održivosti, a imajući u vidu stalnost promena u okruženju organizacija, pokrenuli smo u saradnji sa Regionalnom asocijacijom za bezbednost i krizni menadžment (RABEK), organizaciju manifestacije Bezbednost za budućnost. Broj zemalja učesnica, broj objavljenih radova i broj lica koja posete događaje u sastavu manifestacije, govore da je manifestacija opravdala ideju o njenom pokretanju, održavanju i stalnom unapređenju.