PROMOCIJA KNJIGE “BEZBEDNO RUKOVANJE PIŠTOLJIMA I REVOLVERIMA” autora Dr Ace Ranđelovića I Dr Nenada Komazeca u Obrenovcu

PROMOCIJA KNJIGE “BEZBEDNO RUKOVANJE PIŠTOLJIMA I REVOLVERIMA” autora Dr Ace Ranđelovića I Dr Nenada Komazeca u Obrenovcu
новембар 5, 2017 Коментари су искључени на PROMOCIJA KNJIGE “BEZBEDNO RUKOVANJE PIŠTOLJIMA I REVOLVERIMA” autora Dr Ace Ranđelovića I Dr Nenada Komazeca u Obrenovcu konferencije,Predavanja glosec

PROMOCIJA KNJIGE “BEZBEDNO RUKOVANJE PIŠTOLJIMA I REVOLVERIMA” autora Dr Ace Ranđelovića I Dr Nenada Komazeca

Pred mnogobrojnim auditorijumom i u veoma prijatnoj atmosferi, u sklopu manifestacije BEZBEDNOST ZA BUDUĆNOST 2017, održana je druga promocija knjige.

Skupu su prisustvovali:
– Naučnici sa veće gbroja fakulteta u regionu;
– Stručnajci iz različitih javnih i privatnih pravnih lica koji se bave bezbednošću;
– Predstavnici MUP-a;
– Predstavnici Vojske Srbije;
– Predstavnici pravnih lica koja se bave zaštitom lica, imovine i poslovanja;
– Studenti;
– Nastavnici iz osnovnih i srednjih škola i
– Lica zainteresovana za ovu tematiku.

Pažnju prisutnih je umešno držala Doc Dr Valentina Čizmar, iz Novog Sada. Sa socijalno-filozofskog i psihološkog stanovišta, profesorka Čizmar je predstavila značaj knjige za ostvarenje bezbednosti društva u ovom segmentu.

Doktor Aca Ranđelović je predstavio strukturu knjige i bitne karakteritike pištolja i revolvera, principe obučavanja za bezbedno rukovanje kao i uslove za čuvanje i održavanje.

Doktor Nenad Komazec je skrenuo pažnju na aspekte korišćenja i upotrebe pištolja i revolvera u različitim situacijama. Poseban akcenat je dao na kontrolu rada sa pištoljima i revolverima i na izveštavanje o događajima u toku izvršavanja različitih zadataka sa oružjem.

Žučna rasprava prisutnih i razmena mišljenja, od naučnih preko stručnih (problemskih) do pravnih je pokazala pun pogodak i potrebu za jednom ovakvom knjigom.

O autoru